Over mij

Mijn naam is Sietske Krol, ik ben medisch pedicure en mijn praktijk is gevestigd in Sionsberg Dokkum. Na jarenlang in een drogisterij gewerkt te hebben, was het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik kom graag in contact met mensen en wilde daarnaast ook wat voor een ander kunnen betekenen. Het medische vak vond ik altijd al erg interessant, dus in 2012 besloot ik mijn droom waar te maken en de opleiding tot medisch pedicure te volgen. Drie jaar later, in 2015, was mijn eigen praktijk Pedivoetcare een feit!

Hebt u pijn aan uw voeten, of is er iets waar u zich zorgen om maakt? Neem dan contact met mij op. Samen kijken we naar de mogelijke behandelingen en stellen we eventueel een behandelplan op voor de langere termijn.

Verzekering en zorgprofielen diabetische voet
Veel zorgverzekeraars vergoeden (een deel van het) bezoek aan een medisch pedicure. Uw huisarts, praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige verwijst u door naar een podotherapeut en deze bepaalt hoeveel behandelingen worden vergoed. Hebt u een zorgprofiel 2 of hoger, dan wordt een behandeling (deels) vanuit de basisverzekering vergoed. Ik heb contracten met verschillende podotherapeuten.

Bent u diabeet met een zorgprofiel 1? Dan kunt u soms een vergoeding krijgen vanuit een aanvullende verzekering, dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Hebt u een zorgprofiel 0, dan krijgt u helaas niets vergoed. Maar ook in dat geval kan uw voet speciale aandacht nodig hebben en is het aan te raden om preventief een afspraak in te plannen.